Fashion Tech Talks

Fashion Tech Talks är en heldags-konferens med föreläsningar, paneldiskussioner och intervjuer fokuserat på mötet mellan mode och teknik. Evenemanget samlar några av världens främsta visionärer i sina områden – designers, forskare, företagsledare och innovatörer. Konferensen undersöker hur ny teknik påverkar olika delar av modebranschen, från design och tillverkning till detaljhandel, media och marknadsföring samt kläders funktion.

 

 

Fashion Tech Talks är en internationell mötesplats för mode- och teknikindustrin. Kärnan är den snabba tekniska utvecklingen som influerar den globala modeindustrin, ämnen och trender som formar modeindustrins framtid och suddar gränserna mellan mode- och teknikföretag.

 

Untitled

 

a

 

j

 

k

 

Fashion Tech Talks initieras av Patriksson Communications och Association for Swedish Fashion Brands (ASFB). Konferensen stöds av H&M, Vinnova och Axfoundation. Fashion Tech Talks är en del av Symposium Stockholm, en veckolång festival för teknik och musik med evenemang som Polar Music Prize och Brilliant Minds konferensen.


www.fashiontechtalks.com